fbpx
Δευτέρα, 17 Ιανουαρίου, 2022
Αρχική ΕΛΛΑΔΑ «Σοκολατένια» εταιρική ευθύνη από την ΙΟΝ

«Σοκολατένια» εταιρική ευθύνη από την ΙΟΝ

 

Μια σοκοφρέτα την οποία οι μεγαλύτεροι έχουν ταυτίσει με τα παιδικά τους χρόνια και οι μικρότεροι με μια απόλαυση η οποία «κρατά καλά στο χρόνο» έχει βρει το δικό της τρόπο για να υλοποιεί δράσεις εταιρικής κοινωνικής ευθύνης. Η ΙΟΝ σοκοφρέτα στηρίζει ενεργά τους Έλληνες δημιουργούς και ειδικότερα τους κομικογράφους, έναν κλάδο ο οποίος παραμένει στάσιμος στην Ελλάδα εξαιτίας της οικονομικής κρίσης.

 

Συγκεκριμένα μέσα από το socomic.gr η ΙΟΝ σοκοφρέτα  στηρίζει ενεργά τους Έλληνες δημιουργούς, τόσο μέσα από το ίδιο το μπλογκ που αποτελεί αποκλειστική χορηγία της ΙΟΝ , όσο και μέσα από την χορηγία εκδόσεων, αυτοεκδόσεων αλλά και τη χορηγία φεστιβάλ κόμικ.

Για παράδειγμα, στα έργα των καλλιτεχνών που στηρίζει η ΙΟΝ μπορεί να διαβάσει ατάκες και ανέκδοτες ιστορίες από τη ζωή του Γιώργου Ζαμπέτα ή τη βιογραφία του David Bowie.

Οι ιστορίες «εικονογραφούνται» από Έλληνες σκιτσογράφους και αποτελούν εμπνεύσεις ταλαντούχων σεναριογράφων/συγγραφέρων. Πολλές από αυτές αποτελούν πραγματικές μαρτυρίες τέχνης και πολιτισμού ενώ δεν λείπουν τα βιογραφικά και δημοσιογραφικά στοιχεία.

Εκτός από τους Έλληνες σκιτσογράφους, η ΙΟΝ στηρίζει φορείς και ευπαθείς κοινωνικές ομάδες ενώ όλα τα αμύγδαλα  της ΙΟΝ Αμυγδάλου είναι ελληνικά, κυρίως από τον Θεσσαλικό κάμπο, καθώς η επιχείρηση στηρίζει την απασχόληση και τις τοπικές κοινωνίες.

Η ΙΟΝ σήμερα διαθέτει τρεις σύγχρονες μονάδες παραγωγής (Ν. Φάληρο, Άρτα και Μαρκόπουλο Αττικής), με υψηλή παραγωγική δυνατότητα, εργαστήρια ποιοτικού ελέγχου και εξέλιξης νέων  προϊόντων. Με σύνολο εργαζομένων που ξεπερνάει τους 970 και κύκλο εργασιών κοντά στα 105 εκατομμύρια ευρώ, κατατάσσεται μεταξύ των 60 μεγαλυτέρων βιομηχανιών στην Ελλάδα και  είναι εξ ολοκλήρου ελληνικών συμφερόντων.

 

 

ΠΗΓΗ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Τελευταία Νέα

Το τελευταίο αντίο σε έναν ήρωα

Η γη της Ηπείρου αγκάλιασε για πάντα έναν ήρωα.Το Πέτα άνοιξε την αγκαλιά του για να υποδεχθεί και μαζί να αποχαιρετίσει έναν γενναίο.Τον Συνταγματάρχη...

Ακυρώθηκε οριστικά η βίζα του Τζόκοβιτς – Φεύγει άμεσα από την Αυστραλία

Στο κενό έπεσε τελικά η προσπάθεια του Νόβακ Τζόκοβιτς να ανατρέψει την ακύρωση της βίζας του προκειμένου να έχει το δικαίωμα συμμετοχής στο Αυστραλιανό...

Μεγάλη ποσότητα ναρκωτικών βρέθηκε μέσα σε ασθενοφόρο στην Ηγουμενίτσα

Στην κατάσχεση μεγάλης ποσότητας ναρκωτικών προχώρησε σήμερα (15-01-2022) το πρωί στην Ηγουμενίτσα κλιμάκιο αστυνομικών της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκληματικότητας (Ο.Π.Κ.Ε.) της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας...

Δελτίο τύπου της Επιμελητηριακής αλλαγής για τη μη τήρηση συμφωνίας συνδιοίκησης

Τον Δεκέμβριο 2017 οι δύο συνδυασμοί  ''Επιχειρούμε Μαζί '' του κ. Γκολομάζου και  ''Επιμελητηριακή Αλλαγή '' του κ. Χουλιάρα συμφώνησαν να συνδιοικήσουν ,και αναλυτικότερα για 3...