fbpx
ΑρχικήΒΟΛΛΕΥΥψηλές προσδοκίες και φέτος για τον Γ.Σ. Άρτας

Υψηλές προσδοκίες και φέτος για τον Γ.Σ. Άρτας

Δελτίο τύπου εξέδωσε η ομάδα του Γ.Σ. Άρτας, όπου περιγράφει τις επιτυχίες της φετινής σαιζόν και τους στόχους της νέας χρονιάς.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Άκρως επιτυχημένη ήταν η σαιζόν που πέρασε για τον σύλλογό μας. Και αυτό γιατί είμαστε το ΜΟΝΑΔΙΚΟ σωματείο στην Ε.Σ.ΠΕ.Δ.Ε.  που καταφέραμε να είμαστε στα play-off ανόδου για την Α2 και στους  Άνδρες, αλλά και στις Γυναίκες. Ταυτόχρονα στα ηλικιακά πρωταθλήματα στους Εφήβους κατακτήσαμε την 3η θέση, στους Παμπαίδες αναδειχθήκαμε Πρωταθλητές, στις Κορασίδες φτάσαμε στο final-four όπως και στις Παγκορασίδες που κατακτήσαμε την 3η θέση. Επίσης οι Άνδρες για τρίτη συνεχόμενη χρονιά φτάσαμε στοντελικό Κυπέλλου.
Υπερηφάνεια και μόνο υπερηφάνεια νοιώθουμε όλοι στο σύλλογο, ένας σύλλογος πρότυπο, μια πραγματική οικογένεια που μεγαλώνει μέρα με μέρα και που Αθλητισμός και Πρωταθλητισμός συνυπάρχουν  και μαζί με όλους εσάς τους αληθινούς εραστές και φιλάθλους μας, γράφουμε  ιστορία στο Βόλεϊ της Άρτας.
Αναλυτικά στους Άνδρες παρά την αποχώρηση-απουσία  βασικών αθλητών όπως Τασηνίκος, Κουτσούπας (Αναγέννηση), Δημοθεόδωρος (Φ.Ε. Ιωαννίνων), Κομζιάς (λόγω διαβάσματος), Μπίκας (εγχείρηση στο γόνατο), Γιώτης (τραυματίας την μισή χρονιά),Κραψίτης (μετακόμισε στην Αθήνα), η ομάδα μας κατάφερε παίζοντας ταυτόχρονα και καλό Βόλεϊ να τερματίσει στην 4η θέση στην κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος, αφήνοντας πίσω ομάδες με μεγαλύτερο προϋπολογισμό και μπάτζεντ. Επίσης ο προπονητής μαςΑποστόλης Πορτοβάρας προώθησε από τις Ακαδημίες μας παιδιά στην μεγάλη ομάδα που πήραμε τις ευκαιρίες τους και δείξανε ότι τα επόμενα χρόνια, αυτά θα είναι οι πρωταγωνιστές. Και ήτανε Βασίλης Χήτας, Βασίλης Χουλιάρας, Γιάννης Αθανασίου, Ανδρέας Ρίζος. Συνολικά συγκεντρώσαμε 25 βαθμούς, έχοντας 7 νίκες και 5 ήττες.  Στα play-off αποκλειστήκαμε από τον τελικό, από τον μετέπειτα πρωταθλητή Α.Ο. Πρέβεζας. Επίσης για τρίτη (3η) συνεχόμενη χρονιά φτάσαμε στον τελικό Κυπέλλου, όπου χάσαμε το τρόπαιο από τον Α.Ο. Πρέβεζας με 3-1 σετ. Στο θεσμό όπου μετράμε μια κατάκτηση το 2013-14.
Στις Γυναίκες κατακτήσαμε την 3η θέση, μια μεγάλη επιτυχία. Και εδώ οι απώλειες ήταν μεγάλες, αποχωρήσανε Χριστίνα Δαλακλή(Ηρακλής Ιωαννίνων), Μαρία Γιώτη, Αναστασία Δήμου, Θεοδώρα Ραβανού, Ελένη Πλακιά, ενώ επιλεκτικά σε παιχνίδια μας βοηθήσανε αθλήτριες  που σπουδάζανε σε άλλες πόλεις Καραβάτσιου, Κουρκούτα. Η προώθηση πολλών Παγκορασίδων Θ. Πορτοβάρα, Βαρέλη, Α. Δημοθεόδωρου, Ι. Δημοθεόδωρου, Ρίζου από τον προπονητή μας Γιάννη Σταμούλη, δημιούργησε ένα ανταγωνιστικό σύνολο στις προπονήσεις που, φάνηκε στους αγώνες και δείξαμε ότι έχουμε μέλλον.  Συνολικά στο πρωτάθλημα πετύχαμε 11 νίκες, γνωρίσαμε 5 ήττες και συγκεντρώσαμε 33 βαθμούς.
Στα ηλικιακά η στελέχωση των τμημάτων από παιδιά των Ακαδημιών μας απέδωσε καρπούς και στα μεν Αγόρια οι Έφηβοι στην αρχή της χρονιάς  κατακτήσανε την 3η θέση, ενώ η χρονιά έκλεισε εντυπωσιακά με την κατάκτηση του πρωταθλήματος από τους Παμπαίδες. Μάλιστα τα περισσότερα από αυτά τα παιδιά έχουν γεννηθεί το 2001-02 & 2003, έχοντας λαμπρό μέλλον. Στα δε Κορίτσια η πρόκριση για πρώτη φορά στην ιστορία μας σε final-four για τις Κορασίδες ήταν μεγάλη επιτυχία και αυτό γιατί τα ¾ της ομάδος στελεχώθηκε από Παγκορασίδες. Άπειρες σε τέτοιου επιπέδου διοργανώσεις λυγίσαμε στον ημιτελικό, χάνοντας σε ένα κατάμεστο γυμναστήριο από Γιαννιώτες φιλάθλους από τον Α.Σ. Γιάννενα με 3-1 σετ, ενώ στον μικρό τελικό μετά από συναρπαστικό παιχνίδι χάσαμε 3-2 και την 3ηθέση  από το Φιλαθλητικό Πρέβεζας που πήρε το χάλκινο μετάλλιο.
Στις Παγκορασίδες η πορεία μας ήταν εντυπωσιακή, προκριθήκαμε πολύ εύκολα στο final-four που έγινε στην Πρέβεζα και ο μόνιμος πρωταθλητής Ηρακλής μας στέρησε την είσοδο στον τελικό. Στον μικρό τελικό παίξαμε πολύ καλό Βόλεϊ και νικώντας 3-1 την Βολίδα Κέρκυρας κατακτήσαμε την 3η θέση και το χάλκινο μετάλλιο.
Ο πήχης έχει μπει αρκετά ψηλά, η σωστή δουλειά θα συνεχιστεί και τα επόμενα χρόνια, όπου ελπίζουμε οι επιτυχίες να είναι ακόμη μεγαλύτερες.
Συγχαρητήρια σε όλους τους αθλητές και αθλήτριες, συγχαρητήρια στους προπονητές μας Γιάννη Σταμούλη, Αποστόλη Πορτοβάρα και πολλά συγχαρητήρια στους φιλάθλους μας, που ήταν πάντα δίπλα μας και μαζί γράψαμε την φετινή ιστορία…
Τέλος ένα μεγάλο ευχαριστώ στους επώνυμους, ανώνυμους φιλάθλους και επιχειρηματίες που μας βοηθήσανε οικονομικά για να ολοκληρωθεί η χρονιά με τον καλύτερο δυνατό τρόπο και ευχόμαστε να είναι μαζί μας και την επομένη σαιζόν.

- Advertisement -
Προηγούμενο άρθρο
Επόμενο άρθρο

Τελευταία Νέα