fbpx
ΑρχικήΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΠροπονήθηκαν και παίζουν οι Ακόστα και Κούτρης

Προπονήθηκαν και παίζουν οι Ακόστα και Κούτρης

Ο ΠΑΣ Γιάννινα φιλοξενείται από την Άλκμααρ στην “AFAS Stadion” και θα παλέψει για το καλύτερο αποτέλεσμα. Μόνο τους Νικολιά, Γαρουφαλιά δεν υπολογίζει ο Πετράκης.

Ραντεβού με την ευρωπαϊκή ιστορία του έχει ο ΠΑΣ Γιάννινα την Πέμπτη (28/7, 21:45, OTESPORT2), ο οποίος φιλοξενείται από την Άλκμααρ στην “AFAS Stadion”. Ο “Άγιαξ της Ηπείρου” είναι το αουτσάιντερ στον γ’ προκριματικό γύρο του Europa League, αλλά θα προσπαθήσει να πετύχει την υπέρβαση, σε δύο ματς που δεν έχει να χάσει απολύτως τίποτα.

Η προετοιμασία του ΠΑΣ για το παιχνίδι ολοκληρώθηκε το βράδυ της Τετάρτης (27/7) με προπόνηση μιας ώρας στο γήπεδο που θα διεξαχθεί η αναμέτρηση. Το πρόγραμμα είχε χαμηλή ένταση και περιλάμβανε ασκήσεις αντοχής ,αγωνιστικά παιχνίδια με τη μπάλα και εξάσκηση στα τελειώματα των φάσεων.

Ο Γιάννης Πετράκης υπολογίζει στους Νόε Ακόστα και Λεονάρντο Κούτρη, οι οποίοι προπονήθηκαν παρά τα προβλήματα τραυματισμού που αντιμετώπισαν τις προηγούμενες ημέρες. Σε αντίθεση με τους Νικολιά και Γαρουφαλιά, οι οποίοι έχουν μείνει στα Ιωάννινα.

Την προπόνηση παρακολούθησε ο ιδιοκτήτης του ΠΑΣ Γιάννινα, Γιώργος Χρηστοβασίλης, ο οποίος μετά την προπόνηση είχε συνομιλία με τον προπονητή, Γιάννη Πετράκη. Επίσης, ρυθμίστηκαν τα διαδικαστικά ζητήματα για την παρουσία των Ιωαννιτών εκδρομέων στην “AFAS Stadion”.

- Advertisement -

Τελευταία Νέα